Hírek

Szerver hibák
Írta: cODEpOETRY Dátum: 2015.10.06

Sziasztok!
Bizonyára észlelhettétek, hogy a ZombiCraft leállt a mai nap végén. A hibán dolgozunk, holnap már remélhetőleg újra játszható lesz! A rangok, pénz meg fognak maradni, de a cuccokat mindenki elveszítette. Kárpótlásul mindenki kap egy ingyen diaszettet.
További szép napot!
Sziasztok!

 

Tagfelvétel jelentkezések
Írta: cODEpOETRY Dátum: 2015.09.26

Sziasztok!
Látom sokan jelentkeztetek tagfelvételünkre. Ennek nagyon örülünk, de sajnos vannak olyan jelentkezések, amikkel nem tudunk csinálni semmit, mert vagy hülyeségek, vagy nem írt a beküldőjük egy kapcsolati metódust.

Kérünk titeket, hogy küldjétek be újra jelentkezéseteket a Skype nevetekkel, vagy e-mail címetekkel: Droid555, SpeedBoyX, WiggleX, AquaBo, DurateX, Endercsajszi123, Bonnie, Bergyilkos44.

Voltak, olyanok, akiknek semmit se lehetett elfogadni, kérjük ők is küldjék be újra: Davidkiraly54321 (Mennyire értesz ahhoz, amire jelentkezel? Válasza: "Igen." Egyéb. Válasza: "nem tudom") Egészítsd ki egy kicsit jobban, ebből nem sok dolog derül ki; asd (Mennyire értesz ahhoz, amire jelentkezel? Válasza: "anyádul" Egyéb. Válasza: "anyádért") Az anyádnak spammoljál!

Hogy említsek jó példát is, csak Frenchy volt az, aki megadta azokat a helyeket, ahol kapcsolatba léphetünk vele. Voltak olyanok is, akiknek a ZombiKözpont-ban való regisztrációja alapján tudtuk az e-mail címüket megszerezni, és értesíteni őket.

További szép napot!
Sziasztok!